Patchwork anyagok, minták: Nézzen körül egyedülállóan gazdag patchwork anyag és minta képtárunkban! Katt ide >>

Kérdés, ötlet, kívánság?
Segítünk!

Telefon: +36-20-455-4400
Email: eska.bolt@t-online.hu

Tanfolyamok

Gyöngyfűző tanfolyam


Szombati napokon gyöngyfűző tanfolyamot tartunk az Eská boltban!

A program során érdekes, új és divatos medálokat, karkötőket, minden alkalommal egy-egy új ékszer lehet készíteni nálunk.

Az ékszerek elkészítéséhez elsősorban Swaroksi gyöngyöket használunk. A foglalkozásokon szakképzett és gyakorlott oktató segítségével, egyéni útmutatás alapján dolgozunk. Jelentkezni előzetesen szükséges, legkésőbb a program előtti napon telefonon vagy e-mail-ban! A programmal vagy a jelentkezéssel kapcsolatos kérdésekre is szívesen válaszolunk! Minden érdeklődőt szeretettel várunk! A hívásokat a bolt vonalas telefonján várjuk: 96/338-440

Részvételi díj: 1.500 Ft + anyagköltség, amit a felhasznált gyöngyök mennyisége és fajtája alapján a helyszínen számolunk ki.
 Sizzix használat

A népszerű Sizzix vágó és domborító gépünket helyben is lehet használni. Igény és elképzelés szerint lehet papírból, kartonból, posztóból vagy textilből kivágni a választott formákat, vagy felületeket domborítani. Ennek feltételeiről érdeklődhet személyesen üzletünkben lehet, illetve várjuk az ezzel kapcsolatos kérdéseket további elérhetőségeinken. A vágógép használatának díja: 500 Ft/óra, a forma- és vágókések kölcsönzésének díja függ a választott mérettől és alakzattól, erről a helyszínen tudunk tájékoztatást adni.

Forrasztási lehetőség

A nálunk megvásárolt Hotfix kövek azonnali forrasztására is lehetőséget tudunk biztosítani. A helybeni forrasztáshoz forrasztó pákát adunk. A Hotfix gyémánt-csiszolt kristályokkal nagyon látványos, különlegesen csillogó ékszerek és díszítések készíthetők egyszerűen és tartósan. A forrasztópáka használata díjtalan, de csak az üzletünkben vásárolt kövek forrasztásánál tudjuk biztosítani.

Csütörtök illetve pénteki napokon gyöngyfűző tanfolyamot tart az Eska bolt. Előzetes jelentkezés alapján (telefon, mail) várunk minden érdeklődőt!

 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Eská kézműves bolt 
Győr, Bartók Béla út 3.
Tel.: +36-20-455-4400
E-mail: eska.bolt@t-online.hu
Nyitva: H-P: 10-17.00 Sz: 10-13